Despre noi

Detectivi Particulari HeraClis

AGENTIA HERACLIS S.R.L. este o companie privata, specializata in efectuarea de investigatii profesionale si supraveghere (filaj).

Cu o vasta experienta in domeniu agentia noastra a rezolvat multe cazuri similare cu al dumneavoastra si va putem ajuta in acest sens.

Personalul societatii este format din foste cadre militare MAI, MAPN, SRI, acestia avand o vasta experienta in domeniul activitatilor de investigatii, supraveghere, filaj si in prevenirea fraudelor economice. Societatea mai dispune si de detectivi particulari specializati pe diverse linii de munca (evidenta persoanelor, judiciar, experti criminalisti, experti persoane disparute sau ascunse, grafologi etc).

Utilizam cel mai performant echipament si aparatura existenta pe piata, pentru a obtine rezultatele solicitate.

Nu luam cazul, decât daca suntem siguri de rezolvarea acestuia. Conducem investigatia intr-o maniera profesionala, discreta, respectând solicitarile dumneavoastra.

Colaboram cu cabinete de avocatura si birouri notariale, lichidatori judiciari, psihologi, auditori si experti in diverse domenii conexe profesiunii noastre.

Activitatea detectivilor noştri nu poate fi contrară legii, siguranţei naţionale, ordinii publice sau bunelor moravuri.In exercitarea profesiei lor, detectivii noştri cunosc şi respectă anumite principii şi standarde profesionale pentru ca noi va furnizam dovezile administrate in stricta conformitate cu legea, astfel in cat sa poata fi folosite in fata instantelor judecatoresti sau a oricaror alte institutii publice sau private.

Locatii acoperite

Oferim servicii pe tot teritoriul Romaniei dar si in strainatate: Franta; Italia; Germania; Austria; Olanda; Elvetia; USA; Spania; Grecia; Turcia; Cipru; Bulgaria; Republica Moldova; Belgia.

Contactul cu noi este strict confidential.

Noi suntem aici pentru a va oferi cele mai profesionale servicii de investigatii, fie ca sunteti avocat, om de afaceri sau persoana privata.

despre noi

Cadru legal: Legea nr.329/2003 privind exercitarea profesiei de detectiv particular, Legea nr.353/2004 pentru modificarea si completarea Legii nr.329/2003 privind exercitarea profesiei de detectiv particular, Hotararea Guvernului nr.1666/2004 privind normele de aplicare a Legii nr.329/2003 privind exercitarea profesiei de detectiv particular, Ordinul MAI nr.492/2005 privind modul de eliberare, forma si continutul legitimatiei de detectiv particular;